Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Lastenvaatteita

Unihaalari, koko 50

Neuletöppöset, -tumppuset ja neuletakki

Meidän maukat

Myyr ja myyrän kaveri sekä huikean pelottava punainen kissakarkoitepullo oikella
Unihaalari on ensimmäinen vaate, johon olen ylipäätään laittanut neppareita ja ihan kohtuullisesti se meni, vaikka enpä tiedä saako niitä ikinä ihan millilleen kohdakkain - ainakaan mun kärsivällisyydellä. Haaranapitusvaran lisääminen oli ihan tuskaa, kun ohjeet olivat jokseenkin puutteelliset - väitän, ettei olisi mitenkään mahdollista tulkita niitä oikein ilman aikaisempaa kokemusta tai opastusta. Keksin oikean tavan kiinnittää napitusvara, vasta pähkäiltyäni tätä monta unetonta yötä. Onneksi mulla on nyt vähän ylimääräistä aikaa. Potkarissa se on kuitenkin väärin kiinnitettynä, koska hermo meni ja halusin saada jotain valmista. No tuskin se lasta häiritsee.
Myyrä on tullut tsekistä, samoin puinen myyrä-palapeli. Pelottava suihkepullo on yleensä pinnasängyssä tai vaunuissa, että maut tajuaisivat pysyä poissa sieltä.
Joululahjaksi neuloin parit sukat, mutta niistä ei tullut taltioitua lainkaan kuvia, yhdet naisten violetit pitsineulesukat Ulla-neulaan Kuuran kosketus ohjeella ja yhdet sini-siniraidalliset (siis vaaleansinistä ja tummansinistä) miesten perussukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti