Sivut

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouduin verkkokauppahuijauksen uhriksi Merkitse.fi merkitse nimikoi nimilaput verkkokauppa huijari internetkauppa huijaus nimikointi nimilaput nimikointilaput merkitseminen merkintä

Jouduin verkkokauppahuijauksen uhriksi. Ilmeisesti asia ei ollut ensimmäinen laatuaan. Nyt olen ilmoittanut asiasta poliisille, kuluttajavirastolle, kuluttajalehteen, Kuningaskuluttajaan ja muutamaan muuhunkin. Toivottavasti saadaan firma vastuuseen teoistaan ja ettei muille kävisi näin ikävästi.

Tilasin verkkokaupasta lastenvaatteiden nimikointinauhoja. Maksoin tuotteet heti tilauksen yhteydessä, yhteensä 26 euroa. Sain sähköpostiini tilausvahvistuksen, mutta yrityksestä ei ole kuulunut sen koommin. Toimitusajaksi luvattiin 7-10 päivää. Olen soittanut ja lähettänyt sähköpostia, mutta kumpaankaan ei vastata. Ilmeisesti muillakin on samoja kokemuksia tästä verkkokaupasta. Netistä löytyy keskusteluja mm. http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2025338-merkitse-fi-huijarifirma/
Samalla firmalla on näköjään muitakin bisneksiä http://lastor.nettisivu.org/
Tagit merkitse merkitse.fi Lastor Oy huijaus verkkokauppa nimikointi nimikoi merkitse nimikointinauhat nimikointitarrat käsityötarrat käsityötarvikkeet lastenvaatteet lasten vaatteiden nimikointi lasten vaatteiden merkitseminen tarrat nauhat merkintä verkkokauppa nettikauppa internet huijaus huijari

http://www.merkitse.fi/keita-olemme-i-50.html
Merkitse sai alkunsa siitä, kun eräs perheenäiti turhautui vaatteiden pesumerkkien katoaviin pesulämpötilatietoihin eikä omien lasten vaatteisiin tuntunut löytyvän mieleisiä / riittävän laadukkaita / kohtuuhintaisia / kauniita / alkuperänsä selvittäviä / tuotetietonsa tarjoavia nimikointituotteita.

Merkitse on kustomoituihin nimikointi- ja merkintätuotteisiin sekä merkkeihin erikoistunut kotimainen aputoimini, joka on osa Lastor Oy:tä.
Tarjoamme eurooppalaisen nettikaupan edut kotimaisella palvelulla ja toimitusvarmuudella.
Teemme yhteistyötä kotimaisten ja muiden eurooppalaisten valmistajien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisen ja kattavan tuotevalikoiman kilpailukykyiseen hintaan.
Yhtiön tiedot:
Toiminimi: Merkitse itse, Lastor Oy
Osoite: Ojalantie 332
17130 Vesivehmaa

Puhelin: (03) 5425 455 arkisin
Email: asiakaspalvelu@merkitse.fi

Y-tunnus: 2293499-8http://www.merkitse.fi/rekisteriseloste-i-54.html
REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lastor Oy / Merkitse itse
Ojalantie 332
17130 Vesivehmaa

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marika Heinonen
marika.heinonen (at) merkitse.fi
050 5264 673

Rekisterin nimi
Merkitse itse -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Merkitse itse -verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa tai kielto lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti