Sivut

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen trikooni

Tadaa, mun eka trikoo-ompelus. Mekkoa väsäsin varmaan yli viikon kaikella hartaudella. Mutta kun sain sen lopulta tänään valmiiksi, niin innostuin urakoimaan vielä topin, kun mies oli poissa kotoa. Eihän siinä niin paljon työtä ole, ehei…
Mekossa olen tyytyväinen jälkeen ja topissa nopeuteen (siinä menin vähän omalle epämukavuusalueelleni, kun teen mieluummin hitaasti siistiä – tai siis yritän tehdä). Jälki ei ollut niin siistiä, ihan tyydyttävää, mutta sainpahan lopultakin jotain valmista tytölle. Molemmat koossa 98, mekko OB 4/2013 Circus horse, toppi OB 3/2014 Maxi dots. Kangastakin on vielä jäljellä hyvä pala, joka riittää varmaan ainakin yhteen tunikaan tai t-paitaan. Kangas oli muuten Myllymuksujen alessa ja otin sitä 1,4 metriä, josta tähän nyt kului noin puolet. Kohta onpi meilllä pilviä sitten kyllästymiseen asti. Tällä hetkellä tykkään kyllä ihan kovaa ja sopii yllättävän hyvin Sohville.
Kuvia ottaessa ilta alkoikin jo sopivasti pimetä, joten valon määrä ei ollut ihan optimaalinen. Katsotaan, jos saatais huomenna sovituskuvia :)

Ottobre 4/2013 Circus horse -tunika koossa 98
Tunika OB 4/2013 Circus horse, toppi OB 3/2014 Maxi dots, Molemmat koossa 98

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti