Sivut

torstai 17. heinäkuuta 2014

Viikonloppuna tuli valmiiksi kaksi lastenvaatetta Myllymuksujen keltaisesta pilvitrikoosta. Nyt on vain kauhea innostus tehdä lisää. Aika ei meinaa riittää :)


Mekkoa ulkoilutettiin jo omalla pihalla lauantaina. Olisi tullut kivoja kuvia, kun lapsi kykki puskassa poimimassa metsämansikoita. Harmi, ettei kameraa ollut mukana.


Toppi oli päällä sunnuntaina Seikkailupuistossa. Tuo Circus horse -tunikamekko vaikutti muuten mitoitukseltaan huomattavasti toppia reilummalta, vaikka tein molemmat samassa koossa.

Tässä vielä kuvaa uudesta kaavojen säilytyssysteemistäni. Olen saanut hyviä vinkkejä Saumanvaran fb-sivulta ja tykästyin ajatukseen, että piirretyt kaavat ovat muovitaskuissa aina lehden mukaan saman välilehden takana ja muovitaskuun kopioidaan lisäksi ohje sekä leikataan tilkku valmiin vaatteen kangasta. Toivottavasti tämä systeemi nyt pysyy. Aikaisempi kaavoje säilytystapani oli aika epätoivoinen :) Lykkäsin kaavat lehden väliin ja siellähän ne lojuivat kunnes olivat niin ryppyisiä ja osa paloista kadoksissa, että ne oli kuitenkin heitettävä pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti